Papilotna preporučuje: Pet prolećnih trendova

Ovi prolećni trendovi su istovremeno i trenutak u modi (bar za mene) i neki klasični komadi koje bi svako od nas trebalo da ima u ormanu (ukoliko se to poklapa sa vašim stilom, naravno), a koje često tako nepravedno zapostavljamo. Na mom spisku za kupovinu su se nalazili već neko vreme, a početkom godine sam najzad našla i modele koji mi odgovaraju.

Poštarska kapa

Isabel Marant je osmislila sličnu dečiju za H&M prošle sezone, a ja sam moju ulovila na sniženju u Lindexu. Topla, ali ne pretopla i moj omiljeni model.

DSC_0495

Kapa – Lindex

Cami majica ili majica na tanke bretele

Cami majice na tanke bretele se vraćaju na velika vrata. Sve više brendova ih ima u ponudi, a na Asosu je prava poplava ovih modela. Savršene za kombinovanje sa sakoima i jaknama u proleće i samostalno, bez ičega leti.

DSC_0162

Majica – H&M

Sat

Ovaj asesoar iz nekih mojih razloga izbegavam još od tinejdžerskih dana. Već neko vreme aktuelni su kako upadljivi zlatni satovi, tako i nešto jednostavniji modeli. Za neke sat nikada nije bio modni detalj već potreba, dok su ga se drugi setili tek kao način da izbegnu nepresetano gledanje u smartfon. Najbolji izbor uvek je klasični model, bilo sa kožnim kaišem ili metalnim, jer sat ostaje za ceo život a često se i nasleđuje.

DSC_0498

Sat – Swatch

Muške cipele sleš oksfordice

Ovo je obuća koju želim godinama, a koja ukoliko ste ljubitelj ravne obuće jednostavno ide uz sve. Za one mršavije opcija su i suknje, dok je siguran izbor uvek obući ih uz pantalone ili farmerke za nešto ležerniju varijantu.

DSC_0475

Cipele – Solo

New Balance patike

Još jedan u nizu brejnvoševa za koji sam našla savršeno opravdanje. Naime, njihov dizajn je toliko jednostavan i klasičan da ih bez problema možete nositi i kao cipele.

DSC_0481

Neka kombinovanje ovih komada počne!

Pinterest