Papilotna preporučuje: Prolećni beauty vodič

Sunce, toplije vreme, vedrije raspoloženje. Ok je da ih prate i vedrije boje, ali je veliki no-no prevelika količina šminke na licu.

Aktuelni trend je zaobilaženje strogih definicija, obrva, ajlajnera, ruža na usnama. Sve je barely there, a kompletan utisak trebalo bude čisto, negovano i sveže lice.

Isti taj no-no važi za jake parfeme (molim vas zaboravite na Gucci Rush i Alien do naredne zime), i kosu punu proizvoda za stilizovanje.

Pet proizvoda koji slede lično volim i jako preporučujem, ali ih se ne morate držate slepo, neka budu vodič za vaše varijacije.

Lagani parfem/DKNY Be Delicious Perfume 

Od kad sam ga prvi put kupila, ima tome par godina, zaboravila sam sve druge. Povremeno mi padne na pamet da nešto staro što imam uzmem da trošim, al mu se vratim kroz par dana. Voćni i cvetni, ali nikako sladunjav ili otužan, više kul ;).

Za proleće idealan (a meni i za svako drugo godišnje doba).

Photo: Papilotna

Photo: Papilotna

Mirišljavi lagani regenerator/LUSH American Cream Conditioner

Lush kaže da miriše na vanilu i jagode, zapravo najviše na neki prirodni šejk od to dvoje. Regeneriše dlaku, daje sjaj, ali je ne otežava. Zdrava i neuštogljena, baš kakva treba da bude.

Photo: Papilotna

Photo: Papilotna

Mat karmin jake boje/MAYBELLINE SUPER STAY14HR LIPSTICK

Obožavam ovaj karmin. Jedan je od najpostojanijih koje imam, odličan kao stain, i tako ga u poslednje vreme najčešće i nosim. Ovog proleća zaboravite na strogo definisanje olovkom, bar za preko dana.

Photo: Papilotna

Photo: Papilotna

Prozračni puder/MAC Face and Body Foundation

Ovaj konkretno koristim već par meseci i vrlo sam zadovoljna. Najlaganiji je puder koji sam ikada probala, tečniji od svih toniranih krema i pudera, na koži se ne oseća ni ne vidi, a ujednači ten. Plus, MAC sada ima i kod nas. Počastite se za proleće.

mc

Pune obrve/Inglot Freedom Brow Powder

Na make-up trendove se inače ne obazirem, ali moram da priznam da su mi u poslednje vreme obrve deblje nego inače. Čak radim i ranije nezamislivo, blago ih popunjavam. Koristim Inglot senku u nekoj taupe nijansi koja odgovara mojoj boji obrva, i njom malo naglasim luk, ali možete koristiti bilo šta.

Samo zapamtite, popuniti obrve ne znači izgledati kao Kim Kardašijan&co.

Photo: Papilotna

Photo: Papilotna

 

Pinterest