Papilotnini septembarski favoriti

Anini favoriti:

Favoriti_septembar 1

 Photo: Papilotna

Karirana košulja – Najzad sam ove sezone u H&M-u našla kariranu košulju kakvu sam želela i definitvno će biti deo obavezne jesenje i zimske garderobe.

Mom Jeans – Sigurno sam već pominjala da obožavam duboke farmerke i pantalone i da sam mnogo srećna što su se vratile u modu. Mom Jeans su duboke, udobne i ogromne i valjalo bi paziti sa čim ih kombinujete, ali to ću vam objasniti u nekom od sledećih postova. Ovaj par je iz H&M-a, takođe.

Ceger iz Muzeja afričke umetnosti – Ovaj muzej je moja omiljena kulturna institucija u Beogradu i volim da se prošetam do njega po lepom danu. Nedavno sam saznala da su napravili svoje cegere sa ovom simpatičnom grafikom koja je deo njihove stalne postavke i već sledećeg dana se zaputila ka Senjaku. Ceger košta samo 350 RSD, a možete birati između crne, zelene, roze i žute boje.

Mary Janes – Apsolutno predivne i savršene čine svaku odevnu kombinaciju još boljom, a istovremeno su pravi pakao nakon par sati provedenih u njima. Bila i ostala žrtva mode kojoj je dizajn bitniji od kvaliteta pa se mučim u njima kad god mogu. Zara.

Krema za lice Embryolisse – Vreme koje je mojoj koži potrebno da shvati da više nije na moru će pokazati, ali sve više sam uverena da je ova francuska farmaceutska krema odgovorna za vraćanje mog relativno problematičnog lica u prepubertetsko stanje. Nanosim je ujutru i uveče nakon čišćenja lica i ono je sve lepše i bolje. Kod nas je nema, ali je ima na sajtu Feelunique.

Jovanini favoriti:

novo

Photo: Papilotna

Godiva – Ceo svoj odrasli život provela sam u „ubijanju“ volumena kose. Inače je prava, ali je ima, pa su proizvodi koje sam koristila uvek bili oni koji će učiniti da bude još više „sleek“ (ili kako god bi srpski termin glasio). I onda pre nekih godinu dana tras-bum i odlučim da mi se baš dopada kad je voluminozna i neuredna. Da li je trend ili nešto na šta bi neki psihijatar imao komentar, ne znam, ali me i dalje drži, a u skladu sa tim promenili su se i moji omiljeni proizvodi za negu.

Lushove krute šampone sada obožavam, a omiljena mi je postala Godiva, koja tako fantastično miriše da bih volela da imam parfem takvog mirisa. Ne otežava kosu, ali je ni ne isuši, divotica. Koliko ga volim svedoči i to da sam čim sam bila u prilici nabavila novi, da imam kada potrošim onaj koji trenutno koristim.

Alien – Pokušavala sam da utvrdim u razgovoru sa drugaricom koliko je prošlo od kad me je prvi put zaintrigirao Alien, nismo se setile tačno, ali ima tome par godina. Na drugim ljudima ume da mi bude bezveze, ako ga štrcnem na papir u parfimeriji takođe, ali mi se na mojoj koži dopada. Neobičan je, nije kao nešto što inače koristim i nisam bila sigurna da li je racionalna kupovina, odnosno da li ću ga i koliko koristiti.

Nakon isprobavanja na svakom aerodromu poslednjih par godina, a u trenucima ubijanja vremena po free shopu, početkom septembra konačno ga kupih i to je bila najbolja kozmetičko-kupovinska odluka ikad. Nosim ga svakog dana, iako je septembar bio grozno hladan, za Alien ne može biti bolji, i o-b-o-ž-a-v-a-m ga. Trebalo je kupiti veće pakovanje.

Kožna jakna & Teksas košulja – Gore pomenuti grozno hladni septembar učinio je da odevni favoriti budu možda netipični za ovaj mesec. Teksas košulja je odevni predmet koji mi je definitivno obeležio i ovo leto, obično preko majice, a u septembru ga najradije kombinujem sa kožnom jaknom, koja bi mogla vrlo lako da mi postane i glavni odevni favorit ove godine.

outfit

Photo: Papilotna

 

Pinterest