Papilotnini oktobarski favoriti

Jovanini favoriti:

manja

Marama/e – Iako me manija marama drži već neko vreme, oktobarske vremenske prilike značile su da su iste bile zastupljene gotovo svakodnevno. Kako mi je garderober prilično grayscale, tako su i marame mahom crno-bele, crne, sive ili varijacija na temu, a ova sa fotografije je poslednja kupljena i trenutno možda najomiljenija. Mesto kupovine H&M.

karmin2

Maybelline karmin – Mat karmini su mi favoriti oduvek, a mnogo volim Maybelline Super Stay liniju (smatram ih jednom od najkvalitetnijih linija mat karmina uopšte). Always plum je savršena jesenja boja koju ne bih umela da definišem bolje od zagasito mauve boja mesa. Vrlo rado smo se družili u oktobru.

maskara

 Max Factor Clump Defy – Ne pamtim kada sam kupila neki Max Factor proizvod u poslednjih ne znam koliko godina. Nekada davno sam koristila More Lashes maskaru, možda čak i najveći deo srednje, ali su mi te maskare ostale u pamćenju kao teške i ne baš pogodne za osetljive oči. Onda sam dobila preporuku za ovu maskaru od devojke sa kojom mi se ukus za maskare apsolutno uvek poklapa i tako je bilo i ovog puta. Ovo je jedna jako dobra maskara, prijatna na očima, ne pravi grudvice, daje dobar izgled sa taman dovoljno volumena i produženosti.

Anini favoriti:

 

oktobarski_favoriti

Džemper od kašmira – Francuzi kažu da je dovoljno da imate jedan džemper u ormaru, ali on obavezno mora biti od kašmira. Ja se sa Francuzima, bar kada je u pitanju odeća i kozmetika ne raspravljam. Svoj prvi model od kašmira našla sam u H&M-u, imaju prilično odbar izbor po pristojnim cenama. Najbolja stvar kod ovakvog džempera je što se savršeno uklapa i u elegantne i u opuštenije odevne ili večernje kombinacije kao pravi klasičan model.

Labello Lip Butter – Dovoljno je da napišete malina i buter na limenoj kutijici i ja to odmah kupujem. Vratila sam se Labellou posle godina korišćenja drugih (boljih) balzama za usne i uglavnom ga držim kod kuće jer zahteva ekstremno nehigijensko nanošenje prstima.

Tom Wolfe The Kandy-Kolored Tangerine-Flake Streamline Baby – Priznajem, najviše me interesuju pop kulturne knjige i njih najbrže čitam. To je slučaj i sa ovom kolekcijom članaka čuvenog američkog novinara Tom Wolfea koji govore o šezdesetim, njihovim supkulturama, manje i više poznatim facama u šou biznisu, fenomenu popularne bogate naslednice, Las Vegasu i mnogim drugim društvenim pojavama koje su danas normalne, a tad su bile nešto novo i drugačije.

Pinterest