Papilotnini novembarski favoriti

Papilotna možda nije bila najaktivnija u novembru, ali tradicionalni favoriti dan se ne preskače.

Anini favoriti:

favoriti_novembar

Novembar je le sexy mesec (škorpija) pa otud i ovi seksi favoriti:

Elle decembar 2014 – Sexy Elle, izašao pre samo par dana, ostavio nas je zadivljene fantastičnim fotografijama koje je za ovaj časopis uradio Dušan Reljin kakve retko imamo prilike da vidimo u domaćim  i samo u meni najboljim stranim časopisima. Jedno minimalističko izdanje u kom dominira crna boja koje bi svako trebalo da čuva u svojoj biblioteci.

Cami sa čipkom – Verovatno sam pominjala da je cami moje novo otkriće i omiljeni komad garderobe jer je jednostavan, a opet sexy i možete ga nositi u kombinaciji sa sakoom ili džemperom ili bez kada dođu topliji dani.

Essie Wicked – Najseksi boja koju sam imala do sad i koju sam za razliku od veteranke Jovane otkrila tek nedavno zadivljena crnom koja se otkriva kao crvena tek na momente.

 

Jovanini favoriti:

Photo: Papilotna

Photo: Papilotna

Steve Madden Milaan čizme – Zaljubih se pre nekog vremena tako u Acne Pistol model čizama (a ko ne bi u ovu divotu). Acne nema, traži se zamena. Steve Madden mi je inače ok, imam njihov Troopa model i onda kada naiđoh na njihov pistol varijantu, koji se ispostavio udobnim i ekstra sniženim, to je bilo to. Nosila sam ih vrlo često i i dalje ću, ako me vreme u tome ne spreči.

Photo: Papilotna

Photo: Papilotna

Essie Wicked – Ovo je bio moj prvi Essie lak, kupljen malo nakon što je Essie stigao u Srbiju. Nijansa je generalno jedna od mojih inače omiljenih kada su lakovi u pitanju (jako tamno bordo), a kad se na to doda Essie kvalitet – bingo. Paše mi i kad je lepo vreme, al ga naročito volim s jeseni. Definitivno najčešće nošen u novembru.

Ebelin skidač laka – Sva divnost tamnog laka postaje njegova mana kada na red dođe skidanje istog. Srećom, ovaj Ebelin skidač se ispostavio kao spas. Trenutno sam na drugom pakovanju, prvo je trajalo neverovatnih par meseci. Ubacim prst, provrtim par sekundi, izvadim, i to je to.

Nivea Q10 krema za ruke – kupila sam pre nekog vremena u inostranstvu mini pakovanje ove kreme i ostala šokirana posle prvog mazanja koliko su mi mekane ruke. Neguje i zanoktice i sve u svemu ovo je jedna jako dobra krema. Trenutno na akciji u Lilly drogerijama (veće pakovanje i niža cena).

Pinterest