Pudrijera – Pet novogodišnjih poklona

Ove godine, čini mi se više nego ikada pre, ima divnih novogodišnjih kozmetičkih setova. U DM-u su limitirane Balea i Alverde kolekcije, jako lepe i u simpatičnom pakovanju (jeste, to je bitno), Sephora ima, kao i uvek, fine setove, a i ove godine imaju Benefit setove koji su odlična kupovina. Jasmin takođe ima fino osmišljene setove.

Setovi su korisni, povoljni, odlična kupovina. Sve što vam je potrebno, po nižoj ceni. Ipak, ove godine, predlažemo nešto drugačije. Umesto racionalnog odabira za određenu vrednost izraženu u novcu, kupite dragoj osobi (ili dragoj sebi), nešto možda iracionalno, ali što ta osoba želi. Jednu stvar za koju ona možda nikada ne bi dala novac, a znate da je želi.

Ovakva kategorija poklona je vrlo lična, poklon će onda više značiti iako se radi o jednoj, a ne o korpi stvari, ali vam dajemo neke predloge u formi tema za razmišljanje.

1. Crveni karmin - Usudila bih se da kažem da svaka žena, čak i da ga ne koristi nikada ili koristi svake prestupne, želi u svom neseseru dobar crveni karmin. Neki koji će gotovo ritualno nanositi u specijalnim prilikama. Naš predlog je holly Ruby Woo iz MAC-a, ili možda neki Chanel poput Rouge Allure Pasion.

ruby

2. The rumenilo – Kremasta rumenila uglavnom ne postoje u puno boja, jer se radi o proizvodima čiji je cilj da daju osveženi prirodni izgled. Uglavnom. To je stvar koju svaka ljubiteljka kozmetike želi da ima u svom vlasništvu, a koja, ukoliko nije kvalitetna, može vrlo brzo da postane sakupljač prašine. Mnogi brendovi imaju lepa kremasta rumenila, a Papilotninom oku zapao je, as always, Benefit (imaju samo jednu nijansu, ali stoji bukvalno svima), i Clinique u pakovanju za koje će vam verovatno biti žao da krenete da ga koristite.

majorette

3. Luksuzno ulje – Ulja za negu lica i tela prilično su velika stvar ove godine. Ima ih dosta, ali trenutno predlažem jedno, koje je ujedno bilo i novogodišnji poklon ove Papilotne. Njegovo veličanstvo Nuxe Huile Prodigieuse.

nuxe

4. Parfemska krema za telo – Luksuzna, mirišljava (i skupa) krema za telo koja miriše isto kao i naš omiljeni parfem je nešto što svi želimo, ali se vrlo retko odlučimo da kupimo, jer košta skoro kao i sam parfem. Za ovu stavku morali biste da poznajete osobu kojoj kupujete, odnosno njen parfemski ukus, pa su preporuke suvišne. Ali, da ne ostane bez linka – Alien krema ili losion će se dopasti svakoj ljubiteljki ovog mirisa.

alien

5. Nešto „besmisleno“ skupo – Ok, besmisleno skupo je prilično rastegljiva kategorija u zavisnosti od toga kakvim budžetom raspolaženo. Ali, krema za ruke od par hiljada dinara, nije baš ekonomična kupovina ni za koga. Zato, počastite nekoga za koga znate da to voli Aesop kremom za ruke, ili možda Byredo ili L’Occitane varijatnom.

byredo

Kao i prošle godine spremili smo jedan poklon za srećnu čitateljku, a koji ćemo otkriti sutra!

Pinterest