Šamponi – trenutna postavka

Pošto mi se pre nekoliko godina pokazalo kao izuzetno dobrim, rotiranje šampona je postala moja stalna rutina. U igri je uvek 2-3 različita, jeftiniji, skuplji, priroda ili hemija.

Trenutno se u postavci našlo čak četiri komada i to delimično sticajem okolnosti. Ima svega, so let’s begin.

Photo: Papilotna

Photo: Papilotna

Lush Godiva je na polici već više od godinu, godinu i po dana, i ima tendenciju tu da ostane. Omiljeni, i miris i učinak i, što poznati meme rekao, sveeeee. Ima o njemu nešto više u septembarskim favoritima.

Aussie Aussome Volume šampon je u korpu stigao samo zato što mi se njegov rođak, regenerator iz iste linije pokazao odličnim. Zapravo ne toliko odličnim koliko, ultralagani regenerator divnog mirisa koji stavljam kada sam pre pranja na primer držala kokosovo ulje na kosi, pa mi ne treba nikakav heavy duty regenerator.  Šampon je ok, podjednako dobro miriše, nema silikona, pa je zato dobio to volume u nazivu, ništa za oduševljenje, ali ni ništa loše.

The Body Shop Banana šampon je dugo bio omiljeni jer je stvarno fin šampon vrlo korektne cene (ova banana linija je ona klasična TBS-ova i nešto je jeftinija). Bazični šampon, lepo čisti, ne isušuje, ne otežava. Regenerator iz iste linije je takođe vrlo dobar, ako ne i bolji.

Poslednji je na policu, i to nedavno, stigao i jedan drugstore drugar, Loreal Triple Resist Reinforcing Shampoo, koji, navodno, treba da ojača kosu. Kako, da me izvine korporacija, protiv koje generalno nemam ništa, stvarno ne očekujem da mi Loreal šampon ojača kosu (zapravo od većine šampona ne bih to očekivala), ali ga toliko hvale po internetima da kad sam videla 30% off nisam mogla da preskočim. I nije loš, za sada, utisci nakon više korišćenja.

Pinterest