Recenzija: Maybelline Lash Sensational maskara

Iako imam svoju HG maskaru (ova Benefit divotica), uvek sam u potrazi za dobrim drogerijskim primerkom, čija kupovina neće biti kapitalna investicija.

Photo: Papilotna

Photo: Papilotna

Nekada je to bila Bourjois Volume Glamour, ali su menjali formulu, a od svih kasnije isprobanih jedino je Max Factorova Clump Defy, inače završila u oktobarskim favoritima, bila dobra.

I onda, ugledah jednog dana na policama novu Maybelline maskaru, a inače njihove najmanje volim, ali vrlo zanimljive četkice i vizuelno prijatnog pakovanja i po ceni od 700 dinara na akciji (koja btw u Lilly drogerijama još uvek traje), i to je bilo sasvim dovoljno razloga za kupovinu.

Presuda: Najbolja maskara koju jedna crvena može kupiti.

Daje sasvim dobar volumen sa jednim slojem, super razdvaja trepavice, ne ulepi ih i čak bih rekla da malo pomogne uvijanju. Može da se nadogradi i u tom slučaju, sa, na primer dva slova, daje baš primetan volumen, ali opet bez slepljenosti.

Četkica je relativno mala, ali oblik je čini vrlo zgodnom za manipulisanje. Postojanost je korektna, nije kao Benefit, ali se ne razmazuje i stoji više od prosečnih drogerijskih maskara. Ceo radni dan izdrži bez problema.

Pogodna i za moje jako osetljive oči, koje inače ne trpe Essence i slične jeftinije brendove.

Maybelline, imaš plus.

(Ako vas zanima šta kaže proizvođač, klik ovde)

Pinterest