Pretty Ballerinas u Beogradu

Foto: Papilotna

Foto: Papilotna

 

Baletanke su obavezan komad u garderoberu (cipelarniku?) svake žene. Ako biste pitali Francuskinje ili minimaliste, pored njih su vam potrebne još eventualno salonke, sve ostalo je višak. Možete ih nositi praktično tokom cele godine i zato je važno da one budu udobne i veoma kvalitetne, obavezno od kože.

Foto: Papilotna

Foto: Papilotna

 

Jedan on najpoznatijih brendova baletanki, Pretty Ballerinas, poznat po kvalitetu i bogatom izboru iz sezone u sezonu, najzad je otvorio svoju prodavnicu u Beogradu. Kada kažemo prodavnicu mislimo na san od roze kutija za cipele, balona i svetle drvenarije, kojoj kontrast daje samo zid prekriven ciglom. Oni svoju prodavnicu zovu bombonjera i, zapravo, to je idealan opis. Ukoliko ne želite da napustite ovo mesto ni nakon što kupovinu obavite, možete ostati i popiti piće u njihovom kafeu na spratu.

pretty-ballerinas-beograd2

Foto: Papilotna

 

Pretty Ballerinas postoje od 1918, a svaki model nosi ime neke od filmskih ili muzičkih zvezda. Pored baletanki, naći ćete i sandale i prolećne/letnje cipele na pertlanje.

Lokacija je Zmaja od Noćaja broj 16, pa nećete morati da putujete daleko do svojih omiljenih baletanki, a lepo je znati da se i Beograd našao na Pretty Ballerinas mapi pored ostalih 80 gradova širom sveta.

Pinterest