Ulov sa 22. Sajma kozmetike – NYX, OPI, Zoya, China Glaze…

U Beogradu je ovog vikenda održan 22. Sajam kozmetike Dodir Pariza. Ukoliko niste profesionalac, već je kozmetika vaš hobi, posetu sajmu mogli ste završiti posetom par većih štandova.

Najveći prostor definitivno je zauzeo Alexandar Cosmetics, koji je na sajmu izložio ono zbog čega ga volimo i ostalih dana u godini – NYX kozmetiku i China Glaze lakove. NYX ruževi koštali su 360 dinara, mat nešto više – 540, obojeni lip balmovi 370, pigmenti 270 dinara, u principu standardne cene umanjene za 15-20 posto. China Glaze je doživeo slično sniženje, a plus je bila dostupnost nove kolekcije.

Što se lakova za nokte tiče, prisutan je bio i OPI, a cena lakova je bila je 850 i 500 dinara, jeftinije su bile samo određene, manje popularne, nijanse, a San Francisco kolekcija takođe je bila izložena. Propust u organizaciji štanda bila je činjenica da do stalka sa lakova se nije moglo doći, nalazio se iza pulta, pa ukoliko ste želeli da razgledate na raspolaganju je bio samo nail wheel.

Zahvaljujući domaćem uvozniku, u Srbiju nedavno, a i na Sajam ovog vikenda stigla je i Zoya, sjajnom ponudom nijansi, regularnih (po ceni od oko 500 dinara) i nešto skuplje Pixie Dust kolekcije.

prvaPapilotnin izbor pao je na NYX ruž u nijansi Bruised Rouge Meurtri (555), China Glaze Charmed, I’m sure iz nove kolekcije, Zoya Brenna nude lak i OPI I’m not really a waitress, godinama omiljeni metalik crveni.

Ah, da kada ste na sajmu kako ne uzeti i masku za kosu od čitav kilogram! po ceni od 300 dinara. I papilotnicu ;)

kosa

Pinterest