Recenzija: Balea San Francisco hand lotion

Da sam recenziju ovog losiona pisala onog dana kada sam ga kupila, izgledala bi potpuno drugačije od onoga kako će izgledati sada.

baleaNajpre – radi se o Balea losionu za ruke iz limited kolekcije, a razlozi moje kupovine bili su to što na njemu piše San Francisco, uglavnom, i što je pisalo da miriše na breskvu, čiji miris ne volim specijalno, ali nije od onih koji mi smetaju.

Pakovanje je vrlo zgodno za kućno korišćenje, bočica sa pumpicom, pa je i to bio jedan od razloga za.

Generalno ovi losioni nemaju preteranu negujuću moć, lagani su i u tom smislu nisam ništa posebno očekivala.

Na prvi njuh, odnosno stisak pumpice, miris mi se učinio baš bezveznim. To nije breskva kakva je u Balea tečnom sapunu, na primer, nego nešto nedefinisano, slatkasto, i u prvi momenat mislila sam da neću uopšte moći da ga koristim koliko mi se ne dopada. Ipak, dok je stajao na stočiću, a ja razmatrala njegovu sudbinu (aka kanta ili ne), isprobah ga još par puta, onako usput.

Nakon tih par korišćenja shvatila sam da miris zapravo nestane posle pola minuta i da mi za toliko koliko ga osećam ne smeta previše. Upije se jako brzo, ali izuzetno dobro neguje za proizvod ovog tipa i ruke su meke čak i nakon pranja, što mi se nije dešavalo ni sa nekim znatno težim, hranljivijim kremama.

Tekstura je lagana, prilično tečna, tako da često pritiskom na pumpicu dobijete i više losiona nego što je potrebno za ruke, pa je bolje ne pritiskati je do kraja.

Cena je svega 179 dinara za 300 mililitara.

Da li bih ga ponovo kupila – ne, samo zato što miris nije baš my cup of tea. Da li je dobar odnos novca i kvaliteta – vrlo.

balea2

Pinterest