Ofinger – 5 novogodišnjih poklona

Praznici nam stižu bla bla bla..znamo koliko je teško izabrati poklon drugima. Najlakše je kada vam oni kažu šta žele, ali kako reče Jack Donaghy u seriji 30 Rock „Poklon bi trebalo da predstavlja vaše poznavanje prijatelja i toga šta on voli.“ Zato smo mi odlučili da vam pomognemo i kažemo šta bismo mi voleli da nam poklone (wink wink nudge nudge).

1. Ooooooogromni šal ili marama – ovo je trend o kome ćemo tek pisati, ne tako nov, ali veoma topao, jer zahvaljujući njemu možete zimi obući čak i kratku jaknicu, a on će se ponašati kao ogrtač. Jajnici i bubrezi sigurno neće biti srećni zbig toga, ali vrat i glava hoće. Mi smo našli nekoliko dobrih na Asosu (1, 2 i 3).

3e01fc78f76120cdc77d38ac032cbe20

2. Beretka – Obična zimska kapa aka beanie i fedora šešir su i dalje aktuelni, ali nijedan francuski šik nije kompletan bez beretke. Po mogućstvu crvena, ali ako niste toliko smeli, može i crna. Takođe trend o kome ćemo tek pisati. Mi smo našli topliji model na Asosu i simpatičniji model u Pull&Bearu.

47f99c655885cff0708c135b810a25fc

3. Bundica – ukoliko ste spremni da potrošite malo više na sebe ili drugi na vas, bundica je pravi zimski poklon. Po mogućstvu od veštačkog krzna, iako je pravo mnogo toplije i lepše. O leopard bundama više nećemo trošiti reči, sada predlažemo one malo jednostavnije kojih ima u Mangu i na Asosu.

www.pinterest.com

4. Chanel jaknica – Jaknicu od tvida koju je stvorila Coco Chanel, u svojim kolekcijama imali su i Isabel Marant i Marc Jacobs i jednostavno je morate imati u svom ormanu. Nedavno se ponovo vratila u modu, ali čak i kada nije aktuelna uvek je klasični komad za kojim možete posegnuti. Dobar izbor uvek imaju Mango (1 i 2), Zara i naravno Asos (1 i 2).

a8823c5dfa6874e1_Screen_Shot_2012-03-27_at_20.55.57

5. Indie parfem – svima su nam dosadili parfemi koje možemo kupiti na svakom ćošku i na Fejsbuku, zato predlažemo jedinstvene mirise kakve proizvodi Byredo, Dyptique ili Maison Martin Margiela. Kod nas možete naći samo Byredo, a za ostale ćete, na moju veliku žalost, morati da pređete granicu.

Maison_Martin_Margiela-Replica-Beach_Walk

 

Pozivamo naše čitatelje da dođu sutra na Papilotnu, jer ćemo deliti Ofinger novogodišnje poklone!

 

 

 

 

Pinterest